Sofie Sarenbrant, Mira och månen – en vän för livet

Sofie Sarenbrant debuterar som barnboksförfattare med den första delen i serien om Mira & Månen. I ”En vän för livet” skildras utanförskap, svårigheterna med att försöka passa in och hur en ponny kan bli din allra bästa vän.

En dag ska ni få se, tänker hon.
Jag ska visa att jag visst duger.

Stallet är Miras favoritplats. I skolan är hon bara luft och hon har svårt att få vänner. Hos hästarna kan hon vara sig själv. Men ridningen känns inte lika kul längre, det börjar bli för svårt. När stallets finaste ponny Månen skadas lämnas han åt sitt öde om det inte vore för Mira. Hon sköter om honom och deras band växer sig allt starkare. Drömmen är att en dag få tävla på honom men för att nå dit måste hon bli en bättre ryttare.

Bokfakta:
Författare: Sofie Sarenbrant
Isbn: 9789189585249
Förlag: Bookmark förlag
Utgiven: 2022
Sidor: 187 sidor
Språk: Svenska
Format: Kartonnage
Genre: Barn från 9 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *