Kalle Löfgren, Dramatiken i Vemdalen

Robert visste inte vart han skulle ta vägen. Han samlade sig så pass att han försökte sammanfatta allt som Anders berättat.
Du menar alltså att du är boss över ett maffialiknande nätverk här i Mellannorrland?

Ungefär så.

Tänk att det kan hända så mycket under ett års tid … Robert deltog i Vemdalsrånet, flyttade ihop med Åsa, klippte kontakten med en polare, gick på begravning för en annan. Hade Robert agerat annorlunda skulle Jonny ha levt nu. I höstas bestämde han sig för att aldrig mer göra något kriminellt. Och det har gått bra. Fram tills nu.

Robert och Åsa ska öppna restaurang. Det bestämmer de på nyårsafton, ett år efter att de träffades i Vemdalen. Samtidigt blir Robert kontaktad av Fredrik – de behöver honom för fler uppdrag, eller rättare sagt: de kommer inte låta honom komma undan. Robert får oväntad hjälp från sin mammas sambo. Vem är han egentligen? Och vem är Robert, nu när han börjat om sitt liv?

Författaren


Kalle Löfgren är född och uppvuxen i Ånge. Efter 43 år som godishandlare inledde han pensionärslivet med att skriva spänningsromanen ”Vemdalsrånet”. Idén kom till efter att han spenderat mycket tid i Vemdalen. ” Dramatiken i Vemdalen” är del två i en trilogi som handlar om Roberts turbulenta liv med vänner och bekanta i Sundsvall och Vemdalen.


Bokfakta:
Författare: Kalle Löfgren
Isbn: 9789178858798
Förlag: Visto förlag
Utgiven: 2022
Sidor: 337 sidor
Språk: Svenska
Format: Danskt band
Genre: Spänning / Deckare


Beställ/Reservera boken

Boken finns till försäljning i vår webbshop.

Vi kan även reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för leverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha leverans eller hämta i butiken.


1 kommentar på “Kalle Löfgren, Dramatiken i Vemdalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *