Ny titel November Låna&Läs 22/23

Nyinsatt titel i Låna&Läs 22/23.

Röd Drottning av Juan Gómez-Jurado

Antonia Scott är speciell. Väldigt speciell. Hon är varken polis eller kriminolog. Hon har aldrig använt pistol eller burit polisbricka, men har löst mängder av svåra brott. Hon har en exceptionell förmåga att ta in enorma mängder detaljerad information och se samband som ingen annan ser.

Men nuförtiden vägrar Antonia att lämna sin lägenhet och hon tar inte heller emot besök. Efter att hennes senaste uppdrag slutade i katastrof har hon barrikaderat sig i hemmet. Men när sonen i Spaniens mäktigaste bankirfamilj hittas mördad i familjens rigoröst övervakade hem och dottern till en av världens rikaste män, en mogul i textilbranschen, kidnappas på väg hem från en hästtävling, måste Antonia lockas fram ur sitt gömsle.

Polisen kan inte kopplas in. I stället får ett hemligt europeiskt nätverk Röd drottning som verkar i utkanten av lagens ramar, i uppdrag att lösa fallet. Men det är en kamp mot klockan och Röd drottning kommer inte att lyckas utan Antonia och hennes övermänskliga förmåga att lösa omöjliga brott.

Bokfakta:
Författare: Juan Gómez-Jurado
Isbn: 9789189688162
Förlag: Nona
Utgiven: 2022
Sidor: 271 sidor
Språk: Svenska
Format: Inbunden
Genre: Deckare/Spänning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *