Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Signering med Christoffer Sorner 17 juli

2021-07-17 | 12:00 - 15:00

Gratis
Författarbild

Hansson & Nilsson löser fallet.

Vi välkomnar Christoffer Sorner lördagen den 17/7 kl. 12-15 för boksignering.

En actionladdad deckare med stark 80-talsnostalgi. 80-talet ringde … och vill ha fler kvinnliga actionhjältar!

– Jag ville skapa en tuff och cool kvinnlig karaktär på ett sätt vi inte sett henne i svenska deckare förut, säger Christoffer Sorner. Hon har inte ett trassligt kärleksliv. Hon är inte jagad av sitt förflutna. Hon är inte överdrivet vacker och sexig. Hon har inga samarbetssvårigheter eller problem. Hon bara är. Cool och häftig.

Det som gör Hansson och Nilsson unika är att de enbart är kollegor. Vi har läst och sett det tusentals gånger förut. Så fort vi har en kvinnlig och manlig karaktär ska de bli kära i varandra där den ena vill lite mer än den andra och så velas det och trånas det fram och tillbaka sida upp och sida ner. Jag kan lova här och nu att Hansson och Nilsson aldrig kommer bli kära och de kommer aldrig ligga med varandra. De är vänner och kollegor och inget mer.

Musiken är jätteviktig för boken, fortsätter Christoffer. I en film är det lätt att lägga på musik för att skapa stämning och känsla hos publiken. Jag ville göra samma sak genom att skriva in att karaktärerna lyssnar på specifika låtar vid särskilda tillfällen. Förhoppningsvis skapar det ett soundtrack i läsarens huvud.

Sommaren 1986. Hansson och Nilsson tror att de ska vila upp sig efter att ha löst ett tufft fall där de tvingats infiltrera en liga med skinnskallar som piratkopierat och smugglat tusentals illegala LP-skivor till öststaterna. Istället hamnar de mitt i skottlinjen när världens i särklass största popstjärna, Davy Tyler, blir mördad i Stockholm.

Bokomslag

När de inser att polisen misstänker dem tvingas Hansson och Nilsson att fly. De har snart ett koppel av elaka skinnskallar och ihärdiga poliser i hälarna under en färd som tar dem långt in bakom järnridån. Bland biljakter, helikopterkrascher, explosioner och skottlossningar blir det en kamp mot klockan när de måste bevisa sin oskuld innan den verklige mördaren hinner undan. Allt till ett soundtrack av det bästa 80-talet har att bjuda på.

Det är tuffa oneliners, hårda nävar och cool attityd med neongröna kläder, chockrosa solglasögon och fyrtiofem liter hårspray.

Bokfakta:
Författare: Christoffer Sorner
Isbn: 9789178854196
Förlag: Visto Förlag
Utgiven: 2021
Sidor: 308 sidor
Språk: Svenska
Format: Danskt band
Genre: Deckare/Spänning


Länkar:

Se vårt blogginlägg om boken: Christoffer Sorner, Hansson & Nilsson löser fallet
Christoffer på Instagram: @rocknrolldetektiverna

Detaljer

Datum:
2021-07-17
Tid:
12:00 - 15:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://www.vangavan.se/

Arrangör

Vängåvans Bok & Papper AB
Telefon
060-150475
E-post
info@vangavan.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Vängåvans Bok & Papper AB
Storgatan 22
Sundsvall, 85231 Sverige
+ Google Map
Telefon
060-150475
Visa Plats-webbplats
Notera! – Biljetter reserveras inte utan säljs endast i förköp i butiken eller i vår webbshop och återköps inte.

1 thought on “Signering med Christoffer Sorner 17 juli

Comments are closed.