Filmfest Sundsvall, 11-15 mars

11-15 mars 2020 äger tredje upplagan av Filmfest Sundsvall rum. Fem dagar fyllda med ny film från hela världen, musik, seminarier, mingel och fest. Se exklusiva förhandsvisningar av kommande långfilmer, nya lång- och kortfilmer från Norden, internationella dokumentärer, kortfilmer från hela världen inklusive Norrland samt lyssna på fördjupande seminarier och regisamtal.

Bokrelaterade filmer som visas är Harpiks, baserad på Ane Riels Kåda som vann Glasnyckeln för Nordens bästa spänningsroman 2016, samt utsågs till årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin 2017; Spring Uje spring, vars manusförfattare och huvudrollsinnehavare Uje Brandelius har skrivit boken Hemma hos Harald Henriksson för åldrarna 3-6 år; samt besök av Prick och Fläck under familjelördagen den 14 mars. Hela programmet släpps på onsdag, den 19 februari, och hittas på https://filmfestsundsvall.se/

Med festivalpass kan du ta del av hela programmet, men det går även att köpa biljetter till enskilda visningar.

Som medlem i Akademibokhandelns Vänner får du köpa festivalpass till rabatterat pris (100 SEK istället för 220 SEK). Använd koden filmfesthjältar när du ska betala. Boka här: https://entresundsvall.se/paketarrangemang/film-fest-sundsvall-2020/

Bokens Afton den 24 februari lottar vi ut festivalpass och biljetter till några av festivalens filmer.

Share:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *