Corona / covid-19 information

Situationen kring Coronavirus/COVID-19 har skapat ett antal nya och stora utmaningar för oss alla. Vi på Vängåvans Bok & Papper anpassar oss hela tiden till förutsättningarna som råder. Vår butik är öppen och du kan fortfarande handla säkert och snabbt hos oss.

Lennart Bergström, Bokhandlarn

Vi har en stor butik vilket betyder att du kan hålla avstånd och behöver inte trängas med andra. Covid-19 viruset smittar bara i närkontakt så det räcker med ett säkerhetsavstånd på någon meter.

Vi följer naturligtvis folkhälsomyndigheten riktlinjer för rengöring, hygien och personligt beteende för att minimera risken för infektion. Du kan se mer information på folkhälsomyndigheten hemsida. 

För din och vår personals säkerhet desinficerar vi kortterminaler, diskar och sådana ytor som används av våra kunder, vi ökar på städningen och kassapersonalen använder handskar.

Sist men inte minst, ingen hos oss får jobba med minsta sjukdomssymptom.

Handla innan vi öppnar!
Vi erbjuder dig som är äldre att komma och handla innan vi öppnar butiken för alla kunder. Vi finns på plats från 09.30 och knackar du på entrédörren kan du i lugn och ro strosa omkring fram till dess att vi öppnar kl 10. Det gäller måndag-fredag t.o.m 24 juni.

Vi kan leverera varor hem till dig!
Du ringer oss på 060 150475 eller mejlar info@vangavan.se och betalar med Swish 123 124 2015. Läs mer här.

Hämta utanför butiken:
Om det är OK för dig att gå omkring på stan, men inte vill komma in i butiken, kan du hämta ditt paket utanför butiken. Kontakta oss så löser vi detta.

Vi ska inte låta livet vara på paus!
Ett virus ska inte besegra oss!
Tack för att du stödjer oss och handlar lokalt!

Lennart Bergström, Bokhandlarn
Share:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *