Camilla Läckberg, Vingar av silver


Uppföljaren till succéromanen ”En bur av guld” är här – ett laddat hämnddrama om svek, upprättelse och systerskap.
Just när Faye trodde allt var över hotas hennes tillvaro igen. Hon har byggt upp ett liv utomlands, exmaken Jack sitter i fängelse och hennes företag Revenge skördar stora framgångar.
Men när Revenge ska lanseras i USA dyker det plötsligt upp ett allvarligt hot mot bolaget och Faye tvingas återvända till Stockholm. Med hjälp av en handplockad grupp kvinnor kämpar hon för att rädda det som är hennes – och för att rädda sig själv och dem hon älskar.
Första delen i serien om Faye, En bur av guld, var den mest sålda boken i Sverige 2019 och blev även en stor framgång internationellt.

Bokfakta:
Isbn: 9789137152714
Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2020
Sidor: 323 sidor
Språk: Svenska
Format: Inbunden
Kategori: Deckare

Porträttfoto copyright/fotograf: Magnus Ragnvid.

Sagt om boken:
Fay lever ett gott liv i en liten by i Italien med sina nära och kära. Då får hon plötsligt veta att hennes livsskapelse Revenge håller på att köpas upp av någon okänd. Hon reser till Sverige och Stockholm för att rädda det hon kan. De kvinnor som stöttat henne från början säljer nu sina aktier på löpande band. Vad händer?
Där i Stockholm möter hon en man som hon blir blixtförälskad i. Han är rik, han är snygg och en fantastisk älskare. Han har allt som en kvinna som hon kan begära.
När hon håller på att förlora allt inser att hon behöver hjälp. Hon vänder sig till Ylva och Alice, två supersmarta och vackra kvinnor. Tillsammans tar de strid mot de män som försöker förgöra dem.
Hämnden blir ljuv och obarmhärtig. Den fantastiske mannen som Fay träffat visar sig var en av dem som försöker lura henne.
Man vet vad som kommer att hända när man läser boken, men vägen dit är fylld med spännande kapitel: lyxen, märkeskläderna, den dyra champagnen och de vackra människorna.
Men boken innehåller också kapitel om Fay, eller Matilda som hon hette då. Den trasiga uppväxt hon hade med fattigdom och övergrepp.
En bok för kvinnor skriven av en kvinna som idag är Sveriges mäktigaste författare och entreprenör.
En bok om hämnd, svek, upprättelse och systerskap.
Sista raderna i boken flaggar för att det kommer en del tre.
Del ett i denna serie, En bur av guld var den mest sålda boken i Sverige 2019.
Bra och lättsam sommarläsning!
/Monica Gullman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *