Bokens Afton Live med Karin Smirnoff 2020-09-10

Bokens Afton Live

Karin Smirnoff är gäst på Bokens Afton Live, torsdag 10 september, kl 18.30. Karin Smirnoff deltar på länk från Stockholm och på en storbildsskärm på butikens scen.

På grund av social distansiering finns endast 30 platser i butiken. Biljetten kostar 50 kr, som kan köpas i kassan eller i vår webbshop som du hittar här. Med biljett kan du välja att delta fysiskt i butiken eller vara med digitalt på nätet. Tala med kassan när du köper biljetten eller ring oss.


Janakippo lämnar Smalånger för att delta i en utställning i Stockholm. Där kommer hennes förflutna åter en gång i kapp henne, samtidigt som nya möjligheter öppnar sig. Kanske innebär det en chans till ett värdigt liv. Med kärleken och konsten som kraft. Om det inte vore för johns bror diana och de andra som kallar från norr. 

Med sina två första böcker om janakippo, Jag for ner till bror och Vi for upp med mor, etablerade sig Karin Smirnoff som en berättare av rang hyllad för sin särpräglade stil och djupt uppskattad för sin känsla för det mänskliga. Sen for jag hem är den dramatiska tredje romanen om janakippo som fullbordar trilogin.

Karin Smirnoff (f 1964) är bosatt i Piteå och jobbade som journalist innan hon tröttnade och köpte en träfabrik. Efter några år längtade hon tillbaka till skrivandet och sökte till Lunds universitets författarskola med det som skulle komma att bli hennes debut: Jag for ner till bror. Den fick ett jublande mottagande och nominerades till Augustpriset 2018 i den skönlitterära klassen. Bok två, Vi for upp med mor, utkom våren 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *