Lars Kepler, Spegelmannen

Foto: Ewa Marie Rundquist

En ung kvinna försvinner när hon är på väg hem från skolan. Fem år senare hittas hon mördad på en lekplats mitt i Stockholm. Via övervakningskameror lyckas Joona Linna spåra ett ögonvittne. När det visar sig att vittnet är en psykiskt sjuk man som inte har några som helst minnen av det han såg tar Joona kontakt med hypnotisören Erik Maria Bark.

Spegelmannen är den åttonde boken med Joona Linna.

Sagt om boken:

Anders KappVåldsam spänning, Joona Linna är tillbaka.
I dag 21 oktober 2020 är det en högtidsdag för många älskare av spänningslitteratur: Lars Kepler kommer ut med nya Spegelmannen, för åttonde gången får vi möta Joona Linna i hans kamp mot världens ondska. Serien är ett fenomen som under det senaste decenniet som sålts i 15 miljoner exemplar i 60-talet länder, …
Anders recension läser du här.

Bokfakta:

Författare: Lars Kepler
Isbn: 9789100164218
Förlag: Albert Bonniers Förlag
Utgiven: 2020
Sidor: 526 sidor
Språk: Svenska
Format: Inbunden
Kategori: Spänning/Deckare