Julia Quinn, Familjen Bridgerton

Tv-serien Bridgerton är en tittarsuccé på Netflix. Böckerna, av Julia Quinn, säljer just nu enormt bra i Sverige. Totalt har serien sålts i över 230 000 exemplar i Sverige, varav 60 000 exemplar senaste månaden.

Det var den 25 december 2020 som Familjen Bridgerton hade premiär på Netflix. Den första säsongen är baserad på den första boken, En annorlunda allians, i en serie av författaren Julia Quinn.

Del 8 i serien, Ett livsavgörande ögonblick, är den senaste boken i serien, som utkommer 25 januari 2021.

Gregory Bridgerton är en riktig romantiker. När han träffar Hermione Watson är han helt övertygad om att hon är Den rätta. Vad han inte vet är att hennes hjärta tillhör någon annan. Hermiones väninna, Lucy Abernathy, allierar sig dock med Gregory för att hjälpa honom att vinna Hermiones kärlek. Vad Lucy inte förväntar sig är att hon själv ska börja få komplexa känslor för honom. Detta är ett stort problem – hon är nämligen redan förlovad med en annan man. Men tänk om Gregory är den rätte?

Familjen Bridgerton-böckerna på svenska

  1. En annorlunda allians
  2. En oväntad förälskelse
  3. En förtrollande hemlighet
  4. En oundviklig längtan
  5. Ett minnesvärt frieri
  6. En oemotståndlig frestelse
  7. En oförglömlig kyss
  8. Ett livsavgörande ögonblick (utkommer 2021-01-25)