Thomas E. Levy, Det naturliga universalmedlet (C-vitaminen)

Du håller värdefull information i dina händer. Studie efter studie, vilka redovisas i de mest accepterade och respekterade medicinska tidskrifterna, visar på C-vitaminets förmåga att enskilt utrota, neutralisera eller på annat sätt bota ett förbluffande stort och varierat utbud av sjukdomar, särskilt virussjukdomar. Denna bok redovisar studier och verkliga fall där C-vitamin bevisats vara verksamt.
Genen som styr förmågan att tillverka ett enzym som deltar i produktionen av C-vitamin hos nästan alla djur, har under evolutionen stängts av hos människan. En get tillverkar till exempel ca 13 gram C-vitamin per dag och kan öka sin produktion till ca 100 gram per dag om den utsätts för sjukdomar. Vi kan emellertid, som alla andra djur, använda oss av C-vitamin som ett universalmedel.
Information från författaren räddade livet på Allan Smith från Nya Zeeland som 2009 botades med intravenöst C-vitamin. Han hade svininfluensa och låg i respirator men var på väg att tas bort från de maskiner som höll honom vid liv. Han hade även fatt diagnoserna lunginflammation och hårcellsleukemi. Denna otroliga berättelse med titeln ”Living Proof?” spelades in och sändes på Nya Zeelands version av ”60 minutes” i augusti 2010.

Thomas E. Levy, med dr och juris dr är specialistläkare inom kardiologi och författare av ”Curing the Incurable: Vitamin C, Infectious Diseases, and Toxins” och ”STOP America’s #l Killer!” samt tre andra banbrytande böcker om medicin. Han är en världsledande expert på C-vitamin och föreläser regelbundet om C-vitaminets och antioxidanters användning inom vården för sjukvårdspersonal över hela världen.

Bokfakta:
Författare: Thomas E. Levy
Översättning: Bertil Mattfolk och Laila Engman
Isbn/artnr: 9789151975580
Förlag: ee-förlag
Utgiven: 2021
Sidor: 352 sidor
Språk: Svenska
Format: Häftad
Kategori: Kropp & Hälsa, Medicin

Beställ boken!

Boken finns till försäljning i vår webbshop.

Vi kan även reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för hemleverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha hemleverans eller hämta i butiken.