Signering 29 maj med Carina Aynsley och Anders Forselius

Välkommen på boksignering med Carina Aynsley och Anders Forselius.

Lördagen den 29 maj kl.11-ca 14.

Carina Aynsley är författaren med epitetet ”Norrlands novelldrottning”. I hennes senaste bok ”Lite salt, lite surt och resten sött” bjuder hon på en hel påse blandade karameller: Feelgood, humor, skröna, nostalgi och spänning, toppat med en aning erotik.

Anders Forselius aktuell med boken ”50 Stater & 10 blånaglar : en maratonresa genom Amerika”. Under arton månader cyklade Anders Forselius omkring i USA och sprang maratonlopp. Ett äventyr som startade med den klassiska tävlingen i Boston och sa småningom avslutades mitt ute bland majsfälten i Iowa. När Anders korsade mållinjen i Des Moines Marathon blev han därmed den förste svensk att ha sprungit maraton i varje amerikansk delstat.
För varje såld bok går tio kronor till Viggo Foundation, en stiftelse vars mål ar att möjliggöra för barn med neuropsykiatriska diagnoser att idrotta: www.viggofoundation.se.

Läs mera här!