Camilla Brinck, Den hemlighetsfulla världen

En perfekt selfie-plats för Musse & Helium älskare!

Böckerna om Musse och Helium har trollbundit barn och vuxna över hela landet. Äntligen har mössen funnit Guldosten och räddat Djurriket undan de elaka Duvjägarna. Men var är Musse och Heliums föräldrar? Doftspåret har upphört och föräldrarna är fortfarande spårlöst försvunna, och det verkar som om spåren leder till Människovärlden! Våra vänner måste än en gång ge sig ut på en farlig resa. Nu börjar ett nytt magiskt uppdrag för Musse och Helium!

En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 4 år. Camilla Brinck har skapat en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. De första äventyren om Musse och Helium producerades ursprungligen som ljudsaga och nominerades till bästa ljudbok för barn 2017.

Camilla Brinck är grundaren av Musse & Helium. Hon är författaren, skaparen av alla karaktärer, inläsaren, musikproducent, övergripande producent. Hennes bakgrund är ifrån musikbranschen och i början av 2000-talet var hon en av Sveriges största popartister. Hon är musikproducent, låtskrivare, DJ och entreprenör.

Musse & Helium vänder sig till hela familjen, men målgruppen är specifikt föräldrar och barn 3-10 år samt pedagoger och barn i förskola och skola åk 1-3.

Böckerna om Musse & Helium har blivit mycket populära bland barn. Den första serien bestod av sex böcker. Den andra serien har precis börjat och den första boken ”Den hemlighetsfulla världen” finns nu.

Det finns handledningar med övningar som ska hjälpa föräldrar och pedagoger att få sina elever att utveckla sin läsförståelse, och därmed sin läslust, genom att arbeta med ordförståelse, träna på att använda läsförståelsestrategier och att göra textkopplingar.

Läs mer på Musse & Heliums hemsida här.

Beställ/Reservera boken

Vi kan reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för hemleverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha hemleverans eller hämta i butiken.