Veronica Smedh, Året runt med Virriga bakverk

Året runt med Virriga Bakverk innehåller recept som passar för alla tillfällen, oavsett vad du är sugen på. Boken guidar dig i din bakning och du får många bra tips längs vägen. Här finns något för alla, från oerfaren till erfaren hemmabagare. Att baka sina egna bakverk ger en härlig känsla, både för den som bakar och den som smakar – det behöver inte vara svårt. Med hjälp av den stora variationen av recept i den här boken kan du baka mer än 60 olika bakverk – som passar årets alla tillställningar. Boken innehåller allt från småkakor, bullar, muffins, cheesecake, krämig glass, tårtor och mycket mer. Förhoppningen är att du inspireras till att testa riktigt goda bakverk och får uppleva den glädje som bakning ger.

Författaren

Veronica Smedh driver sedan sommaren 2014 sommarcaféet Virriga Bakverk som ligger på Alnö utanför Sundsvalls kust. Caféet är även utsett av White Guide som ett av Sveriges bästa caféer vid flera tillfällen. Caféet Virriga Bakverk startades efter Veronicas goda resultat i tv-programmet Hela Sverige bakar, där hon deltog 2013.

1 kommentar på “Veronica Smedh, Året runt med Virriga bakverk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *