Ann-Beath Frisk, Min barndoms jul

Min barndoms jul är en fyll-i-bok om barndomens jular. Från den allra första julen till första julen som ung vuxen och myndig.

Min barndoms jul samlar julminnen och julkänslor.

Kanske låter ni boken ligga framme under hela december  och fyller i den allt eftersom eller så fyller ni i den som  en avslutning på december och julen. Kanske hittar ni ett  annat sätt att fylla i, ett sätt som passar just er.

Skapa en mysig stund och fyll i boken tillsammans. Prata och skriv. Titta tillbaka och minns. En fin tradition att göra varje jul.

Till Er Alla. God Jul.

Författaren

Ann-Beath Dahlberg Frisk, född och uppvuxen i Sundsvall. Har givit ut två böcker, ”Yohio-drömmen som blev sann” samt den nu aktuella ”Min barndoms jul”, en fyll-i-bok som sträcker sig från den allra första julen till den första julen  som ung vuxen. Har arbetat som pedagog i skolan men arbetar nu med HR och ekonomi på ett skiv- management- och networkbolag.

1 kommentar på “Ann-Beath Frisk, Min barndoms jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *