Stig Wiklund och Olivia Åsberg, Mental träning för alla

Vill du få bättre självkänsla, jobba med motiverande målsättningar, få bättre balans i livet eller bli bättre inom ett visst område? Med inspiration och coaching av Stig Wiklund, en av Sveriges främsta mentala tränare/coacher, får du tillgång till grunderna inom mental träning tillsammans med enkla övningar som gör att du kan gå från att tänka till att göra!  

Den här boken vänder sig till dig som vill må bra, prestera bättre och utvecklas med hjälp av mental träning och självcoaching.  

Du får även ta del av inspirerande berättelser kring mental träning från framgångsrika personer som Frida Karlsson, Marcus Ericsson, Peter Haber, Johan Laurell, Gunnar Melander, Helena Ekholm, Anna Olsson, William Poromaa och Johan Olsson. 

Innehållet baseras på Stig Wiklunds 30 år långa erfarenheter som mental tränare/coach till elitidrottare som tillsammans tagit 285 OS-, VM- och SM-medaljer, varav 60 guld. De idrottsstjärnor som medverkar i boken har sammantaget tagit 44 OS- och VM-medaljer, varav 12 guld. Han coachar även framgångsrika företag, politiker, entreprenörer, studenter och ledare, varav flera medverkar i boken.

Sagt om boken

För mig är det självklart att på samma sätt som jag går till gymmet för att få bättre fysik, arbetar jag med mental träning för att jag vill utvecklas och bli ännu bättre i allt jag gör. De som jobbar med att stärka sig själva mentalt är personer som vill utvecklas, som vill må bra och prestera bättre.  

Marcus Ericsson,
världsstjärna inom racingsporten  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *