Susanne Fellbrink, En sång för oss

Banner Susanne Fellbrink

En hjärtevärmande roman om sångens läkande kraft och om hur oväntad vänskap kan bli en början till att både förstå och förlåta sig själv och andra. 

För tio år sedan slogs Noras dröm om att bli musikal-artist i spillror. Nu lever hon ensam och jobbar som musikpedagog på äldreboenden.

När körledaren på Solglittragården vid Ångerman-älven plötsligt slutar, samtidigt som Nora hastigt och olustigt blir av med jobbet, hoppar hon in som vikarie. Sommargästerna, alla med olika bagage, får prova på allt från körsång till nattliga bastubad, yoga och matlagning. Det är ett minst sagt brokigt gäng, som inte alltid drar jämnt. 

Efter en brand på gården hittas ett gammalt skrin, vars innehåll legat gömt för världen i decennier. Upptäckten innebär nya möjligheter för både Nora och de andra på Solglittragården, på sätt ingen av dem kunnat ana.  

Författaren

SUSANNE FELLBRINK är författare till spänningsromanerna om Cilla Fallander. Nu debuterar hon i feelgood-genren. En sång för oss är den första delen i serien I moll & dur, som utspelar sig i vackra Ångermanland. Susanne är själv född i Sollefteå men bor numera i Sundsvall. Hon hämtar inspiration från sina erfarenheter som sångerska, låtskrivare och körledare till alla sina fiktiva berättelser.

Boksläpp

Susanne Fellbrink släpper sin senaste bok torsdag 30 maj, kl 18.30. Biljetter finns i kassan och i vår webshop från 14 maj.