Hans Söderlund, Pensionären som ingen räknade med

Banner

En varm och charmig feelgood sockrad med humor och spänning.

Leena Mäkinen var som barn, ingen. Det såg far till.

Bokomslag

Nu var Leena Mäkinen Persson någon. En nitisk statstjänsteman som kunde reglerna till minsta stavelse och kommatecken. Hon hade integritet. Få om kanske ingen, kände henne på riktigt. Det var heller inget hon fäst vikt vid. På arbetstid skulle hon ägna sig åt myndighetsutövning, inte tramsa omkring i kontorslandskapet. När dessvärre arbetsdagen tog slut, begav hon sig direkt hem till lägenheten. Gubben behövde utfordras, helst med hemlagade köttfärsbiffar, gräddsås och rårörd lingonsylt.

Så fortsatte det vecka ut och vecka in, år efter år. Tills hon en vacker dag förväntades bli en föredetting, för att istället lägga tid på seniorföreningen och öka servicen hemmavid. Så skulle hon sakta vissna bort tills det var dags för ettan med jordvärme. Där skulle far viska att hon ändå inte varit värd något.

Men ack så fel far skulle få.

Bokfakta:
Författare: Hans Söderlund
Artnr/isbn: 9789189823884
Förlag: Vulkan
Utgiven: 2024
Sidor: 319 sidor
Språk: Svenska
Format: Danskt band
Genre: Feelgood, Skönlitteratur

FÖRFATTAREN:

Författarfoto

Hans Söderlund har tidigare skrivit två spänningsromaner Okänt besök (2021) och Oviss destination (2022). Denna tredje roman är en varm och charmig feelgood sockrad med humor och spänning. Hans har över trettio års erfarenhet som statstjänsteman, något som präglat bokens tema.

Beställ/Reservera boken

Boken finns till försäljning i vår webbshop.

Vi kan även reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för leverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha leverans eller hämta i butiken.