Kristina Söderström, Café Västernorrland

Café Västernorrland tar dig med till ett storslaget, vackert län med berg, skogar, sjöar och hav och ger dig en guidad tur till de allra bästa, mysigaste och mest speciella caféerna.
Kanske blir ditt nya favoritcafé vackra Orangeriet, med en balkong som överblickar Stora Torget i Sundsvall?
Kanske faller du pladask för det fantastiska tårtcafét Det Goda Bruket i Matfors med sin coola industristil, eller så blir din självklara favorit den ombonade, mysiga salladsbaren Lunch Lådan i Timrå.

Oavsett ger dig Café Västernorrland en unik inblick i kulisserna på både kända och mer okända caféer, och det bästa av allt: varje café delar frikostigt med sig av ett originalrecept ur sitt sortiment, så att du kan uppleva smakerna igen, närhelst du vill!


Kristina Söderström är skribent, författare och översättare och bor i Sundsvall. Hon skriver allra helst om mat, dryck och bakning och samlar sina bästa tips och recept i sin blogg, ElinK Creative Baking och på Instagram, #elinkcreativebaking.
För Isaberg förlag skriver och översätter hon böcker.


Bokfakta:
Isbn: 9789185089307
Förlag: Isaberg Förlag
Utgiven: 2020
Sidor: 196 sidor
Språk: Svenska
Format: Inbunden
Kategori: Geografi/Resor, Mat


Beställ boken!

Boken finns till försäljning i vår webbshop.

Vi kan även reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för hemleverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha hemleverans eller hämta i butiken.


2 kommentarer på “Kristina Söderström, Café Västernorrland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *