Sara Olsson, Dead & Alive

Jess har bokat en dejt med sin man Jörn i en bar men han väljer att inte dyka upp. Kvällen tar en annan vändning och hon hör av sig till John, en bekant online, som lovar att leverera en ask med okänt innehåll till henne. Jess blir kvar i baren och väntar medan verkligheter och fantasier vindlar förbi.
Som mötet mellan den blinde flygkaptenen Seth och den blyga exhibitionisten Mina.
Förbi Jess rör sig också en bror som vill hämnas sin syster.
Grannar i hyreshuset där Jess bor har ärenden i baren, direkt eller indirekt.
Maria tänker lämna sin våldsamme man Leif.
Den polyamorösa bröllopstårtbagerskan Grinda möter Anna, vars man Melker verkar vara på ett äventyr utanför äktenskapets gränser. Grinda i sin tur processar det märkliga i att hon ännu inte lyckats hitta fler att älska än sin ytterst lustbejakande sambo Lina.

DEAD & ALIVE är en roman med glimtar av många människors öden som vävs samman i en berättelse med starkt erotiska underströmmar.

Sara Olsson är författare, sexrådgivare, Ordlust i sociala medier samt vinterbadare. Spänningsromanen Dolt under jord, som hon skrivit med Martin Falkman, släpptes 2019. Hon har fyra titlar bakom sig inom biografigenren med Ekerlids förlag (2013, 2013, 2015 och 2017). Medverkade i antologin Svensk haiku (Trombone förlag, 2009). Bor i Nordingrå och i Sundsvall.

Bokfakta:
Isbn: 9789151923147
Förlag: Ordlust Förlag
Utgiven: 2020
Sidor: 150 sidor
Språk: Svenska
Format: Inbunden
Kategori: Skönlitteratur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *