Bokens Afton Live med Bengt Ohlsson 2020-10-05

Bokens Afton Live

Bengt Ohlsson är gäst på Bokens Afton Live, måndag 5 oktober, kl 18.30. Författaren deltar på länk (Zoom) och på en storbildsskärm på butikens scen.

På grund av social distansering finns endast 30 platser i butiken. Biljetten kostar 50 kr, som kan köpas i kassan eller i vår webbshop som du hittar här. Med biljett kan du välja att delta fysiskt i butiken eller vara med digitalt på nätet.

Midsommarnattsdrömmar
Året är 1988. Ett kompisgäng i 25-årsåldern åker till Roslagen för att fira midsommar. Under kvällen berättar Jenny och Olof att de väntar barn. Nyheten fyller vännerna med en hisnande känsla. Är det redan dags att bli vuxna? Men de har alla förutsättningar att skapa den lyckligaste generationen någonsin.

De vet det inte än, men det gemensamma midsommarfirandet kommer att bli en tradition som de försöker hålla fast vid.

I Bengt Ohlssons roman får vi följa en handfull unga människor upp i vuxenlivet och medelåldern, genom förälskelser, otrohet och skilsmässor.

Vännerna försöker handskas med alla svårigheter livet har i beredskap för dem, och sen inser de att det obegripliga har hänt också dem: att de börjar bli gamla, och att mycket redan är för sent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *