Katarina Mannheimer Ahlström, Jag ska klara det här

Jag skrev denna bok för att ge inspiration, hopp och tillit till att det finns mycket man själv kan göra för att hjälpa till i sin läkning.

Katarina Mannheimer Ahlström

Våren 2020 drabbades Katarina av en elakartad tumör i sitt vänstra bröst. Det var mitt i coronapandemins första våg och för att skydda sig mot coronasmitta isolerade hon sig i karantän de knappa två veckor som förflöt mellan diagnos och operation. Som hypnosterapeut, resanterapeut och meditationsledare kände Katarina att hon hade många värdefulla kunskaper och verktyg att tillgå. Hon beslöt sig för att se karantänen som en retreat och gick in för att aktivt hjälpa till i sin egen läkning med de resurser hon hade till hands. Katarina satte sig även in i vilken typ av förhållningssätt, kost och livsstil som kan motverka cancer. I sin bok delar hon med sig av de metoder hon använde. Det här är hennes berättelse om hur hon kärleksfullt ledde sig själv genom sjukdomen. 

Författaren

Katarina Mannheimer Ahlström är doktor i kliniskt socialt arbete. Hon arbetar som samtalsterapeut, hypnosterapeut, föreläsare och meditationsledare. Efter nästan 25 år i den akademiska världen, först som student, sedan som forskarstuderande och till slut som universitetslektor, lämnade hon universitetsvärlden för att hjälpa människor att läka. Idag arbetar hon som föreläsare, samtalsterapeut, hypnosterapeut och meditationsledare. Hon har tidigare gett ut boken Dit hjärtat längtar.

Sagt om boken

Jag ska klara det här är den bok jag själv hade behövt under min cancerresa. Så naken, så ödmjuk, så tänkvärd och mycket känslosam. Extra betyg för att boken är lättläst och pedagogiskt skriven. En fantastisk bok jag kommer ha med mig resten av livet.”  Ellinor Persson, TV-profil

”Mycket bra, personlig, lättillgänglig och ytterst informativ.” BTJ

Bokfakta:

Författare: Katarina Mannheimer Ahlström
Isbn: 9789177994466
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Utgiven: 2022
Sidor: 197 sidor
Språk: Svenska
Format: Inbunden
Genre: Hälsa

Beställ/Reservera boken

Vi kan reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för leverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha leverans eller hämta i butiken.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *