Zlatan Ibrahimović, Boktips

Zlatan Ibrahimović, född 3 oktober 1981 i Västra Skrävlinge församling i Malmö, Sverige, är en svensk före detta professionell fotbollsspelare. Ibrahimović har tilldelats Guldbollen tolv gånger och anses allmänt vara Sveriges bäste fotbollsspelare genom tiderna. / Wikipedia


Här nedan kan du fynda några böcker om/av Zlatan, till riktigt bra pris! Eller varför inte ge bort en Zlatan-bok i present?


Adrenalina : mina okända berättelser

”Det här är inte ett evangelium utan en 40-årig mans dagbok. En man som gör upp med sitt förflutna och ser framtiden rakt i ögonen som om den vore ännu en motståndare att möta i närkamp.”

I Adrenalina – Mina okända berättelser talar Zlatan Ibrahimovic öppet och ärligt om fotbollen, oron för framtiden och om den svåra konsten att låta adrenalin och balans ta lika stor plats såväl i vardagen som på fotbollsplanen.

Bokfakta:
Författare: Zlatan Ibrahimovic och Luigi Garlando
Artnr: 9789100196219
Förlag: Albert Bonniers Förlag
Utgiven: 2021
Sidor: 250 s
Språk: Svenska
Format: Inbunden
Genre: Sport, Biografier

ord.pris 339 kr Nu! 129 kr


Zlatan : hårda fakta – edition 2017

Zlatan: Hårda fakta innehåller alla fakta om Zlatans drygt 700 klubbmatcher och 116 landskamper; lag-uppställningar, byten, mål, passningar, publiksiffror och domare. Men också alla klubbdräkter, övergångssummor, hemmaarenor, skador, gula och röda kort, straffsparkar, skor, tatueringar, bilar och mycket, mycket mer. Självklart rangordnas även alla de klassiska målen.
En fotbollens motsvarighet till Guinness Rekordbok med en huvudperson.

Zlatan: Hårda fakta är ett rikt illustrerat praktverk, tryckt i fyrfärg med över 400 specialgjorda illustrationer samt ett stort antal fotografier som speglar Zlatan Ibrahimovi s hela sagolika karriär. Denna nya utgåva i danskt band är uppdaterad med alla fakta från Zlatans senaste succéår i Manchester United fram till den ödesdigra skadan…

Bokfakta:
Författare: Lars Nylin och Lars Sundh
Artnr: 9789177019961
Förlag: Modernista
Utgiven: 2017
Sidor: 439 s
Språk: Svenska
Format: Danskt Band
Genre: Sport, Biografier
Vikt: 1770 gram

ord.pris 319 kr Nu! 89 kr


Jag är fotboll

Jag är fotboll är en självbiografisk bok med många bilder om Sveriges största fotbollsstjärna genom tiderna, Zlatan Ibrahimovic. Här får vi veta allt om hans fotbollskarriär, från de tidiga åren i Malmö FF till Manchester United och flytten till hans nuvarande klubb LA Galaxy. I boken berättar Zlatan med egna ord om hur det är att gå från underdog till superstjärna, hur det gick till när han lämnade Milan för Paris SG och hur han tog sig an den svåra knäskadan i Manchester United. Men också om målen, segrarna och känslan av alltid behöva vara bättre för att bli accepterad som svensk.

Boken innehåller också intervjuer med spelare, tränare och vänner som varit med under resan, som José Mourinho, Paul Pogba, Patrick Vieria, Roland Andersson, Henrik Larsson, Thierry Henry och Mino Raiola för att nämna några. Alla ger de sin syn på Zlatan, och vi får en nyanserad bild av Sveriges främsta fotbollsstjärna någonsin.

Boken är rikt illustrerad med bilder ur Zlatans fotbollsliv och avslutas med femtio sidor samlad statistik över Zlatans karriär 1999–2018. Hur många minuter spelade Zlatan i Inter? Hur många mål har han gjort med högerfoten? Här finns alla fakta samlade, för alla klubbar han spelat i och för landslaget.

Texterna i boken är skrivna tillsammans med journalisten och författaren Mats Olsson som under de senaste tre åren träffat Zlatan vid flera tillfällen för att prata om hans fotbollskarriär. Mats Olsson har även gjort bokens samtliga intervjuer.

I den storsäljande biografin Jag är Zlatan Ibrahimovic: min historia som utkom 2011 fick vi följa Zlatans väg från Rosengård till att bli en av världens största fotbollsstjärnor. I denna bok, Jag är fotboll, får vi en unik inblick hans fotbollskarriär.

Bokfakta:
Författare: Zlatan Ibrahimovic och Mats Olsson
Artnr: 9789174245813
Förlag: Bonnier Fakta
Utgiven: 2018
Sidor: 439 s
Språk: Svenska
Format: Halvklotband
Genre: Sport, Biografier
Vikt: 1770 gram

ord.pris 489 kr Nu! 199 kr


Zlatan kan inte se sin spegelbild, det finns ju bara en Zlatan!

Beställa/Reservera

Vi kan reservera dessa titlar åt dig för avhämtning i butiken eller för leverans.
Fyll i formuläret nedan med de titlar det gäller så återkommer vi till dig så snart vi kan. Din reservation ligger kvar i 48 timmar.