Elsa Billgren, Elsas husdröm – En sommar, en sorg och tusen loppisar

Nu släpps Elsa Billgrens bok ”Elsas husdröm: En sommar, en sorg och tusen loppisar”. I boken delar hon med sig av allt hon lärt sig om livet under en sommar med matlagning, loppisbesök och inredning i sommarhuset på Gotland.

Det var efter ett år präglat av livsomvälvande förändringar och utmaningar som Elsa Billgren tillsammans med sin familj bestämde sig för att köpa ett sommarhus i behov av upprustning på Sveriges mest populära ö. Detta markerade starten på en inre och yttre resa som hon berättar om i sin senaste bok.

– Boken samlar allt som jag älskar med sommaren, men också allt som kan vara svårt. Jag hoppas att alla som läser både kan känna igen sig i och inspireras av den, säger Elsa Billgren om boken.

I boken skriver Elsa Billgren om allt från hur hon hanterar sommarångest till de bästa loppistipsen. Texterna bildsätts med dokumentärt fotografi av Mira Wickman. Bibliotekstjänst skriver i en recension att boken ”personifierar svensk sommar.”

– Det är verkligen ett mästerverk med både värme och djup som speglar Elsa fullständigt. Kombinationen av Elsas texter och Mira Wickmans tonsättande bilder resulterar i en bok att förlora sig själv i, säger Claes Ericson, förlagschef på Bookmark Förlag.

Elsa Billgren är programledare, vintageexpert och influencer med 100 000 följare på Instagram. Hon har medverkat i både radio och tv för folkkära program som Melodifestivalen, Äntligen hemma och Sommar i P1. Elsas husdröm är hennes tredje bok.

Beställ boken!

Vi kan reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för hemleverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha hemleverans eller hämta i butiken.