Kristina Söderström, Airfryer – introduktion

Porträtt Kristina Söderström Isaberg

Vill du laga mat och baka på kort tid, fettsnålt och med enkla och goda basrecept? Gärna energisnålt och med minimalt av disk? Välkommen till airfryerns underbara värld!

Produktbild

I Airfryer – Introduktion och enkla recept får du allt du behöver för att komma igång direkt. Den cirkulerande varmluften i en airfryer gör att maten blir både smakfrik, saftig och krispig, och du kan tillaga allt från härliga frukostar till hela middagar och bakverk i den.
I tillägg till de beprövade och goda basrecepten med typiska svenska favoriter, som helstekt kyckling, hasselbackspotatis och tacopaj, får du även:

  • tabeller över tillagningstid och temperatur.
  • konverteringstabeller för att omvandla dina egna favoritrecept till airfryer.
  • veta hur du tillagar råvaror direkt från frysen.
  • tips på hur du minskar matsvinnet genom att använda rester till nya rätter.
  • recept på bröd, bakverk och frukosträtter.
  • samt mina bästa tips och tricks för att lyckas.

Jag tror att du kommer att bli överraskad över hur enkelt det är och hur gott det blir!

Kristina Söderström är skribent, författare och översättare och bor i Sundsvall.
Hon skriver allra helst om mat, dryck och bakning och samlar sina bästa tips och recept i sin blogg ElinK Creative baking och på Instagram, #elinkcreativebaking.
På Isaberg Förlag har hon tidigare gett ut Café Västernorrland och BRUNCH Året runt.

Bokfakta:
Titel: Airfryer – introduktion och 70 enkla recept för svenska smaklökar
Författare: Kristina Söderström
Artnr: 9789188721242
Förlag: Isabergs Förlag
Utgiven: 2023
Sidor: 176 s
Språk: Svenska
Format: Inbunden
Genre: Mat & Dryck


Beställ/Reservera boken

Boken finns till försäljning i vår webbshop.

Vi kan även reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för leverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha leverans eller hämta i butiken.