Susanne Fellbrink, Än klingar toner falska


Cilla Fallander har gått igenom en tuff period och behöver något nytt att fokusera på. När hon får veta att den omtalade danska kören United Voices ska hålla en workshop på den gamla militärön Storholmen utanför Sundsvall anmäler hon sig.

När en av Cillas kurskamrater försvinner spårlöst anar Cilla ett samband med två andra kvinnors tidigare försvinnanden. 
Spåren leder Cilla hela vägen till den mytomspunna danska ön Anholt där körverksamheten har sitt herresäte. Kan kvinnornas försvinnanden ha koppling till kören?

Hon märker snart att det är något som inte stämmer med den karismatiska grundaren av kören, Carl Larsen, och fruktar att fler liv står på spel. Kan svaren finnas i öknen som omgärdar kursgården och som enligt myten fungerade som gravplats för både levande och döda skeppsbrutna?

SUSANNE FELLBRINK har under närmare 30 år jobbat som frilansande artist, låtskrivare, konsertarrangör och körledare. I dag hämtar hon inspiration från alla sina erfarenheter till de fiktiva berättelserna där artisten och mångsysslaren Cilla Fallander har huvudrollen. Det är en annorlunda deckarserie som blandar spännande kriminalgåtor med underhållningsbranschens våndor och den utspelar sig i Susannes hemstad Sundsvall.

Boken släpps i början av november 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *