Kalle Löfgren, Robert Vemdalsrånaren

Robert kände sig obekväm med tanken på att stanna kvar i Vemdalen hela vintern. Risken att stöta på någon bekant från Sundsvall var uppenbar. Dessutom fanns många minnen från Vemdalen. Inte alla som var angenäma.
Tord svängde upp till Skalsterassen. De var framme.

Bokomslag

Fyra år har passerat sedan Robert greps för rånet i Vemdalen. Han har precis blivit frisläppt och är redo att börja sitt nya liv. Ingen mer Erik, ingen mer Leif. Och ingen mer Åsa. Han flyttar upp till Vemdalen tillsammans med vännen han mött i fängelset – bluffmakaren som suttit inne för ekonomisk brottslighet, och som nu vill starta nytt företag. Robert är inte sen att haka på.

Väl på plats inser Robert att det blir svårare att fly sitt förflutna än han först trott. Skuggor från ett annat liv lägrar runt hans stuga. Minnen plågar och sticker hål i luftslottet han snickrat på. Är det någonsin för sent att bli en ny person? Och vad är priset för att få börja om sitt liv?

Bokfakta:
Författare: Kalle Löfgren
Artnr/isbn: 9789180734141
Förlag: Visto förlag
Utgiven: 2023-09-22
Sidor: 306 s
Språk: Svenska
Format: Limbunden
Genre: Deckare, Thrillers

Kalle Löfgren, Ånge, debuterade med Vemdalsrånet, 2021. Dramatiken i Vemdalen är del två och kom ut 2022. Robert Vemdalsrånaren är tredje boken i trilogin om Robert. Handlingen utspelas till stora delar i området Sundsvall, Ånge, Vemdalen där författaren tillbringat mycket tid genom åren.

Beställ/Reservera:

Boken finns till försäljning i vår webbshop.

Vi kan även reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för leverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha leverans eller hämta i butiken.