Magdalena Forsberg & Tobias Karlsson, Hitta motivationen


Efter våra elitidrottskarriärer har vi lärt oss ett och annat om motivation, disciplin och framgångsrecept. Nu vill vi dela med oss av våra bästa tips, det som fått oss att må bättre längs vägen. Helt enkelt: så här blev vi våra bästa jag!

I Hitta motivationen inspirerar Tobias och Magdalena dig att leva ett hälsosamt, hållbart och roligt liv. Du får tips och råd om kost, träning, återhämtning, tankar och relationer. Och hjälp på traven för att finna ditt syfte. Det är en lättillgänglig och peppande guide kryddad med personliga berättelser om motgångar och framgångar.

Låt Magdalena och Tobias hjälpa dig att hitta motivation idag, imorgon och alla dagar framöver.

Magdalena Forsberg är före detta skidskytt och har vunnit flera VM-guld, OS-medaljer samt fyra Jerringpris. Idag jobbar hon som programledare och föreläsare.

Lyssna även på Magdalena på Maratonpodden här, där hon berättar hur hon jobbade mentalt för att klara av att stå i nästan 13 minuter i tryckande värme i ”Mästarnas mästare”.

Tobias Karlsson är dansare och koreograf som blivit folkkär genom sitt mångåriga deltagande i Lets Dance. Idag jobbar han även som coach och föreläsare.

Bokens Afton

Magdalena och Tobias är gäster på Bokens Afton, onsdag 8 februari, kl 18.30.

2 kommentarer på “Magdalena Forsberg & Tobias Karlsson, Hitta motivationen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *