Magdalena Forsberg, Härliga vinter

Porträttfoto Magdalena Forsberg

Den svenska vintern är härlig! Här delar Magdalena Forsberg med sig av kunskap om och inspiration till en mängd roliga aktiviteter för den kalla årstiden. Boken innehåller också ett trettiotal recept på läcker vintermat.

Bokomslag

Vill du också njuta av vintern? Här får du veta mer om hur du klär dig för kylan, hur snöskor fungerar, fördelarna med vinterbad – och mycket mer. Hur blir man bättre på skidåkning och kan man cykla på vintern? Magdalena berättar om vinteraktiviteter både med och utan snö. Här finns också tips om smidig matsäcksmat, vilken utrustning man behöver prioritera och hur man gör upp eld, samt – hur du motiverar både dig själv och andra att komma ut.

Bokfakta:
Författare: Magdalena Forsberg
Artnr/isbn: 9789171266002
Förlag: Max Ström
Utgiven: 2023
Sidor: 160 s
Språk: Svenska
Format: Inbunden
Genre: Sport, motion, friluftsliv, mat

Magdalena Forsberg

Folkkära Magdalena Forsberg är föreläsare och programledare tillika OS- och VM-medaljör i skidskytte. År 1997–2002 vann hon den totala världscupen sex år på raken. Hon brinner för att få fler att upptäcka glädjen i komma ut och uppleva naturen året om, och själv älskar hon vintern. Magdalena har tidigare givit ut boken Hitta motivationen tillsammans med Tobias Karlsson.

Beställ/Reservera:

Vi kan reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för leverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha leverans eller hämta i butiken.